TRABANT CLUB BUCURESTI
Dedicat trabantistilor bucuresteni si nu numai.
Lista Forumurilor Pe Tematici
TRABANT CLUB BUCURESTI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE TRABANT CLUB BUCURESTI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
TRABANT CLUB BUCURESTI / Diverse / Confuzie forumuri Moderat de gabi trabi
Autor
Mesaj Pagini: 1
MishuL
Incepator

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 5
Salutatiuni distinse!
Bai tata... eu nu mai inteleg nimic. Acu'...f'un an? un an jumate? imi da Reatembelul (este cumva cineva care nu stie cine-i ala? ) PM pe aircooled.3x ca Baaaa, fii atent, a facut Gabi-trabi un forum nou, hai inscrie-te, ca asa si pe dincolo, n-o sa te mai phoota nimeni la ocarina, alea-alea (despre forumul asta, trabybucur, inteleg acum ca vorbea).
Am tergiversat. Iar imi da PM, dupa o vreme: ce faci bah, nu te-ai inscris? Iacata forumul nou, trabantromania nu-stiu-ce. Zic gata, hai sa ma inscriu. M-am inscris, dar tot kukuru' pe camesha am stat. Mai intram... cam la fel de des ca pe traby.ro. Si, cand colo, ce sa vezi? Dintzaru' campinean, maaare satrap mare, Reatembelul banat forever, kkturi d'astea.
Mi-am exprimat parerea asupra acestui subiect- a disparut postul. Eeeee, phootu'tzi maica ma'tii.... om precaut, salvasem ce scrisesem, am pus din nou. Iar a disparut, si m-a suspendat si pe mine dintzulescu pana la... nici nu-mi pasa.
Intrigat la culme l-am intrebat pe rtmbl care-i faza. Si mi-a explicat ca sunt de fapt DOUA forumuri, ca dintzulescu e acum miezul din dodoashca pe trabantromania etc. No binie... pai in cazul asta am reparat eroarea, m-am inscris unde trebuie (sper) si basta.

Si acuma textul cenzurat. Prin "forumul asta" in textul de mai jos ma refer, evident, la trabantromania.

"Scriu si eu aici, ca sa nu mai stau sa fac alte topicuri.
Ma enerveaza nebunul de la curte de-mi vine deseori sa-i dau la basca. Am fost cu el plecat prin Ioropa f'o 2-3 saptamani, am surubarit cu el, ma rog. L-am mai si banat de pe forumul "meu" (aircooled.3x) de 2-3 ori, dar niciodata definitiv. Nici n-am de gand s-o fac vreodata.
Pe forumul asta eu cred (credeam) ca lumea s-a inscris ca sa scape de politica de pe alt forum, unde si un partz daca tragi, ti se analizeaza, estimeaza, iei ban pt ca ai gresit compozitia, directia sau decibelii, in fine, d'astea (politica expusa, totusi, de la bun inceput acolo).
Eu nu prea mai am activitate pe net pe forumurile de Trabant dar m-am inscris aici acum f'un an indemnat de: Reatembel (toata lumea asa il stie, indiferent de nick'urile actuale sau de faptul ca nu mai e la Ratb se ani buni). Mi-a zis omu' clar: e un forum facut de Gabi-trabi, e 100% free, n-o sa te phoota la icre nimeni niciodata.
Acuma vad ca actionariatul s-a schimbat, a aparut si un micut satrap de mucava care i-a dat papucii lui Liviu, care scobea prin motoare de Trabi pe vremea cand respectivul mic tiran se juca cu zizi'ul in nisip pe plaja la Mamaia, sau nici macar.
Ca urmare, iacata mi s-a luat si de site-ul asta. Ce intram eu pana acum de 3 ori pe an, de-acum o s-o mai raresc. Ce-o sa mai activez in domeniu, o sa fie strict participare la intalnirile din ungurime (Arpi, Imi... cam atat) daca ma nimeresc pe la patrie, sau la de-alea de pe afara (ZW). Si cam atat.
Sieg Heil!"

P.S. Cred ca este evident ca ma pish cu bolta pe micutzul moderator frustrat si ca putin imi pasa ca ma va bana de pe tr-rom

Modificat de MishuL (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
KRAKEN
Membru

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 110
Treaba corecta.

Asteptam sa vina si ceilalti colegi de trabanteala aici, unde NU exista TEROARE, INSULTE si alte kkt-uri..

Cine poate, sa dea pm si la restul baietilor, observ sa s'a luat si de altii ca ,,nu scrie coret '' si faze de mizerabil.. nemultumirea creste, acolo se doreste sa fie ,,un forum select.'' poate NUMAI pentru titrati..?(n.a. - adica cu ,,studii inalte''..)

ASTA e primul forum --facut TOT de gabi..

Aici poate sa aiba fiecare opinia lui..


_______________________________________
Trabantul --nu conteaza cum arata cata vreme merge.
la fel e si la oameni.

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la