TRABANT CLUB BUCURESTI
Dedicat trabantistilor bucuresteni si nu numai.
Lista Forumurilor Pe Tematici
TRABANT CLUB BUCURESTI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE TRABANT CLUB BUCURESTI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_clasik_ely pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Hunedoara
cauta Barbat
24 - 80 ani
TRABANT CLUB BUCURESTI / Diverse / Trabantul romanesc: Lastunul Moderat de gabi trabi
Autor
Mesaj Pagini: 1
MishuL
Incepator

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 5
Ieri am intrat in posesia (fizica, palpabila, nu legala) unui Lastun. Am un amic, unu' Sburlie (ie unii care-l stie) care are la f'o 10 masini intr-o curte in downtown Ferentexas. A dat iama cioara, a golit toot ce se cheama cupru pe masinile alea, in afara de acest Lastun. Pt a-l salva, am mers ieri cu Sburlie asta (care nu stie sa bata un cui in zid sa puna un tablou) si am luat Lastunul si motorul + cutia unui al doilea, deja super-vandalizat, si le-am dus la Lehliu la un amic, urmand ca in curand sa ajunga la mine la moshie.
Acum e blocat in vit 3, urmeaza sa-i scot cutia si din cele 2 cutii sa fac una. Masina are 12.000 km.
Mi-am uitat ieri pozaciul acasa, cand imi da Sburlie pozele le pun.


pus acum 10 ani
   
MishuL
Incepator

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 5
Sa revenim on-topic, dara.
In ultimele cateva zile am fost in zona metropolitana Lehliu  - adica am binganit intre moshia mea si casa din Lehliu (impropriu zis "a lu' nea Jorjica"- amicii m-au mai auzit vorbind despre el ) unde este Lastunul.
Aseara am plecat de la moshia mea si m-am dus in Lehliu, de unde trebuia sa iau platforma si sa fac un transport de lemne azi, duminica. Transp a cazut, asa ca m-am trezit ca azi nu prea aveam ce face.
Asa ca m-am apucat de Lastun. Am dat jos asa, scurt de vara, motorul si cutia (blocata). Peste 2 zile urmeaza spalarea, demontarea si repararea cutiei (mai am una, in caz ca), spalarea motorului , eliminarea pierderilor de oloi (in principiu capace culbutori), remontare- savurare.


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la